Vár a Boldog Terézia Szakkollégium. Jelentkezz most!

Felvettek a vidék legnagyobb egyetemére? Szeptembertől Te is debreceni diák leszel? Fontos számodra saját keresztény/keresztyén hited? Érdekel a szakmaiságod, a személyiséged fejlődése és otthonos, nyugodt környezetben szeretnél lakni? Akkor köztünk a helyed! Jelentkezz a Boldog Terézia Szakkollégiumba!

Szakkollégiumunk összetartó, folyamatosan fejlődő női közösség, így azoknak a lány hallgatóknak a jelentkezését várjuk, akik az egyetemi tanulmányaikat mellett szeretnének egy sikeres csapat tagjai is lenni!
Mit kínálunk? Mindent, ami az egyetemi képzésedből kimarad! Vagyis kiscsoportos szakmai és önismereti, szupervíziós kurzusokat és tréninget magas színvonalon, lelkigyakorlatokat, mentori kísérést, élményekkel teli, kreatív szabadidős tevékenységeket és kirándulások. Szakkollégiumunk programjában kiemelt jelentőségű a tavaszi női konferenciánk, ahol a nemzetközileg is ismert és elismert tudósok, kutatók, művészek, egyházi emberek tartanak előadást, műhelyfoglalkozást, adnak koncertet vagy hozzák el kiállításukat. A tanév végén a szakkollégium mátrai házában pihenheted ki a vizsgaidőszak fáradalmait a reneszánsz művészeti fesztiválunkon.
A szakkollégium fekvése a lehető legjobban megfelel az egyetemista igényeknek. Épületünk a város szívében, a Szent Anna utcán található, de az egyetem összes kampusza is rövid időn belül megközelíthető. A háromszintes épületünkben összesen 22 kétágyas szoba, teljesen gépesített konyha, multifunkciós számítástechnika-terem és egy közösségi nappali várja új lakóit. Egy nehéz nap után pedig a szakkollégium saját infraszaunájában vagy futópadján eresztheted ki a gőzt! Ha pedig csendre vágysz, a kápolnánkban bármikor nyugalmat találsz.

Ne habozz, jelentkezz még ma! Legyél Te „boldogteréziás”!

A felvételihez küld el írásbeli pályázatodat, amiről minden részletet itt találsz! Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, és személyes beszélgetésre hívunk be egy közösen egyeztetett időpontban. 

Jelentkezésedet folyamatosan várjuk, határidő nincs.

Ha kérdésed van, írj bátran a boldogterezia@gmail.com címre!

Várunk szeretettel!