Felvételi

A debreceni Boldog Terézia Katolikus Egyetemi Feminine Studies Szakkollégium felvételt hirdet a 2013/14-es tanévre a Debreceni Egyetem bármely szakán tanuló lányok számára.

A Boldog Terézia Katolikus Egyetemi Feminine Studies Szakkollégium a Boldogasszony Iskolanővérek katolikus női szerzetesközösség által alapított és fenntartott szakkollégium Debrecenben. „A világ női szemmel” szakkollégium azoknak a lányoknak a jelentkezését várja, akik a saját keresztény/ keresztyén vallásukat meggyőződésből vállalják és gyakorolják, akiket érdekel saját személyiségük, önismeretük és hitük fejlődésére, valamint akik szeretnek jó közösségben, nyugodt és jól felszerelt helyen élni.

Szakkollégiumunk az Interkolltól, a Szakkollégiumok Egyeztető Fórumától 2013-ben a legmagasabb fokú, „Minősített szakkollégium” címet kapta, ami az eredményes és hatékony tudományos és közösségi munkánkat igazolja.

A jelentkezés és a felvételi részleteiről a http://boldogterezia.hu/index.php/hu/hogyan-jelentkezhetsz oldalon vagy a boldogterezia@gmail.com email címen érdeklődhetsz.

Várjuk jelentkezésedet,

Tornay Krisztina M. Petra SSND

Szakkollégium vezető