Friss

2021. Sep. 2. – Hír

Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola, Budapest

Community

constant development

lányok

Szakkollégiumunk összetartó, folyamatosan fejlődő női közösség. Azoknak a lány hallgatóknak a jelentkezését várjuk, akik az egyetemi tanulmányaik mellett szeretnének egy sikeres csapat tagjai is lenni!

csoport

Feminine Studies

Christian, Hungarian, feminine

beszélgetős

Intézményünk spirituális-szellemi-közösségi műhely, amely Magyarországon és a Kárpát-medencében az egyetlen ilyen: keresztény (ökumenikus) elkötelezettségű, magyar, a női szemléletet (feminine studies) érvényesíti, értelmiségi és tudományos területen működik és különböző szakterületen tanuló fiatalokat, egyetemi/ főiskolai hallgatókat fog össze.

rét

Experience

for body, mind and soul

templom

Mit kínálunk? Mindent, ami az egyetemi képzésedből kimarad! Vagyis kiscsoportos szakmai és önismereti, szupervíziós kurzusokat és tréninget magas színvonalon, lelkigyakorlatokat, mentori kísérést, élményekkel teli, kreatív szabadidős tevékenységeket és kirándulásokat.

tisztás

Science and Art

conference, renaissance festival

berecz

Szakkollégiumunk programjában kiemelt jelentőségűek a tavaszi női konferenciánk, ahol a nemzetközileg is ismert és elismert tudósok, kutatók, művészek, egyházi emberek tartanak előadást, műhelyfoglalkozást, adnak koncertet vagy hozzák el kiállításukat. A tanév végén a szakkollégium mátrai házában pihenheted ki a vizsgaidőszak fáradalmait reneszánsz művészeti fesztiválunkon.

szék

In the Heart of the City

excellent infrastructure

lépcső

A szakkollégium fekvése az egyetemista igényeknek a lehető legjobban megfelel . Épületünk a város szívében, a Szent Anna utcán található, de az egyetem összes kampusza is rövid időn belül megközelíthető. Háromszintes épületünkben összesen 22 kétágyas szoba, teljesen gépesített konyha, multifunkciós számítástechnika-terem és egy közösségi nappali várja új lakóit. Egy nehéz nap után pedig a szakkollégium saját infraszaunájában vagy futópadján eresztheted ki a gőzt! Ha pedig csendre vágysz, a kápolnánkban bármikor nyugalmat találsz.